jyrkiola

JUMALA OLI EI MISSÄÄN EI MILLOINKAAN

  • Luominen
    Luominen
  • Elämä
    Elämä
  • Henkiolennot
    Henkiolennot

Minulle elämä on mysteeri. Ihmekös tuo. En ole sitä luonut. En osaa rakentaa atomiakaan. Osaatko sinä? Silmänisku

http://www.ajanteos.com/kirjat.htm

1.Mooseksen kirja:
1:1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan.

Ylläolevasta päättelen, ettei Jumala, joka on henki, tarvinnut itseään varten aikaa, paikkaa eikä tilaa. Ne syntyivät luomisessa.

1:2 Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.
1:3 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus." Ja valkeus tuli.
1:4 Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä.
1:5 Ja Jumala kutsui valkeuden päiväksi, ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä.

Päättelen, että valkeus on Jumalan Poika ja pimeys edustaa käärmettä, joka petti ihmisen. Viittaus: Joh. 3:19 "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat."

1:6 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä."
1:7 Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin.
1:8 Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.
1:9 Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin." Ja tapahtui niin.
1:10 Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.
1:11 Ja Jumala sanoi: "Kasvakoon maa vihantaa, ruohoja, jotka tekevät siementä, ja hedelmäpuita, jotka lajiensa mukaan kantavat maan päällä hedelmää, jossa niiden siemen on." Ja tapahtui niin:
1:12 maa tuotti vihantaa, ruohoja, jotka tekivät siementä lajiensa mukaan, ja puita, jotka lajiensa mukaan kantoivat hedelmää, jossa niiden siemen oli. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.
1:13 Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä.

Päättelen luomisen tapahtuneen nopeasti, sillä luonnonlakien mukaan elämä ei pärjää kauan ilman aurinkoa ja kuuta (suurempi ja pienempi valo), jotka luotiin ns. jälkikäteen. Toki Jumala olisi voinut luoda ensin auringon ja kuun, mutta ehkä Hän haluaakin auttaa meitä luottamaan nopeaan luomiseen. Miksi pitäisimmekään Häntä hitaana nahjuksena? Nauru


1:14 Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,
1:15 ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle." Ja tapahtui niin:
1:16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet.

SUOMI VALKEUS
http://www.acts17-11.com/suomi/valkeus.html

http://www.luominen.fi/kuinka-vanha-maailmamme-on/
http://www.luominen.fi/sattuma-ei-selita/
Ote:

"1950-luvun elämän synnyn simulaatiokokeiden innostus on muuttunut pettymykseksi. Elämä on osoittautunut yhä vain monimutkaisemmaksi ja elämän alkuperä pysyy tieteen ratkaisemattomana mysteerinä niin kauan kuin se täytyy selittää sattuman avulla. Jos ihmiset joskus kykenevät synnyttämään elämää älykkyyttä vaativilla erityisjärjestelyillä se vain osoittaa, että älykkyyttä tarvittiin myös alussa, kun Jumala loi maailmamme ja tähän sattuma ei kykene."

http://www.luominen.fi/aiheet/vastauksia/

Ote:

"Kuka loi Jumalan? Luoja itse ei tarvitse aiheuttajaa, sillä logiikan mukaan ainoastaan sellainen, jolla on alku, tarvitsee aiheuttajan. Raamattu, eli Jumalan Sana kertoo meille, että Jumalalla ei ole alkua:"

http://www.datakirjatkustannus.fi/
http://www.datakirjatkustannus.fi/Dembski.html
http://www.ikuisestisinun.net/tiede/tiedesivustoja.html

http://www.helsinki.fi/~pjojala/
http://www.intelligentdesign.fi/
http://www.kuninkaanpaluu.fi/

Yo. linkistä mm.:
Kirjaesittely: Yksi ainoa elämä
"Lakit. tri, teol. kand. Tapio Nousiainen kirjoittaa ihmisen ainutkertaisesta elämästä. Synnymme ihmisiksi vain kerran, koemme nuoruuden ja työiän haasteineen vain kerran. Jokainen hetki on arvokas, jokainen ihminen on arvokas."

Tapio Puolimatka:
"Aikamme ihminen kokee itsensä hyvin kriittiseksi ja älykkääksi asettaessaan kristinuskon totuudet kyseenalaiseksi. Hän ei huomaa , että näin tehdessään hän vain seuraa vallitsevaa ajattelun muotia. Hänen ei tarvitse perehtyä kristinuskoon omakohtaisesti. Riittää kun hän toistaa vallitsevassa kulttuurissa yleisiä ennakkoluuuloja kristinuskoa kohtaan, ja hän voi kokea itsensä omaperäiseksi ja itsenäiseksi ajattelijaksi. Tämä johtuu siitä, että mediat kuvaavat uskovan ihmisen yksinkertaiseksi ja epäilijän älyllisesti rehelliseksi. Aikamme ihminen uskoo tämän kuvan ja hahmottaa todellisuuden sen pohjalta. [id.fi: pitkälti näin käy design-teoriankin kohdalla]"
-Tapio Puolimatka, professori

Herra avatkoon Suomen silmät: Joh. 9:5-7 "Niin kauan kuin minä maailmassa olen, olen minä maailman valkeus." Tämän sanottuaan hän sylki maahan ja teki syljestä tahtaan ja siveli tahtaan hänen silmilleen ja sanoi hänelle: "Mene ja peseydy Siiloan lammikossa" - se on käännettynä: lähetetty. - Niin hän meni ja peseytyi ja palasi näkevänä.

 

Jeesus parantaa Suomessa

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Heikki Knookala

olis voinut kerralla luoda meistä täydellisiä, eikä jäädä ihmetellen tutkimaan kun me syödään toisemme. Siinä meillä on kaikkiavaltias ja kaikkivoipa.Luoja joka tietää kaiken jo etukäteen, jättää meidät kuolemaan omaan paskaamme.Ei mulla tästä aiheesta muuta.

Aki Mönkkönen

Jumalalle riitti, että yksi meistä oli täydellinen; Jeesus Kristus. Tämän pitäisi riittää meillekin?

Jyrki Soini

Moi Heikki.
Kaikesta huolimatta pyydän sinua kiinnittämään katseesi Jeesukseen.

1.Joh 4:10
Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.

http://www.gotquestions.org/Suomi/Jumala-on-rakkau...

http://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0

http://www.youtube.com/watch?v=BPysEqJlXrs

Herra siunatkoon sinua ja perhettäsi.

Apt 16:31
Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

Toimituksen poiminnat