jyrkiola

Suomi on petetty

  • Viileä viiva
    Viileä viiva
  • Poika otti kiinalaisen kalenterin tosissaan
    Poika otti kiinalaisen kalenterin tosissaan

Ovatko päättäjämme ja journalistimme laiskoja vai välinpitämättömiä? Joko he eivät ota selvää tai kansan asioiden hoito ei kiinnosta. Valheeseen perustuvaa ilmastonmuutospropagandaa käytetään työttömyyden luomiseen ja ylläpitämiseen länsimaissa. Se on osa Uutta Maailmanjärjestystä. Miksi sinun, minun, meidän edustajamme eivät paljasta meille mihin ovat meidät sotkeneet. Oma käsitykseni on, että pelko ajaa pyrkimään NATOON. Siksi alistutaan nöyryytykseen.

http://www.netikka.net/mpeltonen/salaliitot2.htm
http://www.kristillinenyhteiso.net/41
http://jyrkiola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/105037-new-age-ja-v%C3%A4%C3%A4...

Muistaakseni Kemira tai osa siitä annettiin markalla tai jollain jollekin firmalle jossain NATO-maassa. En jaksa edes kaivella. Nimillä ei ole väliä. Pääasia, että homman nimi on selvillä. Kemiran luovutus edustaa ehkä vain promillea kaikesta haitanteosta. Esko Aho tiesi mistä on kysymys. Hän sanoi jo vuosia sitten mediassa, että Suomesta lopetetaan teollisuustyö.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kemira_Growhow
http://fi.wikipedia.org/wiki/Yara_International
http://www.boy.fi/stu/uutiskommentti13.php
http://fi.wikipedia.org/wiki/Soklin_kaivos

Kysymys kuuluukin: Mistä johtuu päättäjiemme viisausvaje? Raamattu tietää, mutta sitähän ei passaa siteerata. Ihmiset kun tykkäävät vajota syvemmälle suohon. Henkimaailman, jota ei uskota olevan, juttu.

Elämämme Ylläpitäjä puhuu

http://www.koivuniemi.com/raamattuhaku/?hakuehto=roo+1%3A21#jae
Ote:
Room 1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt

 

---
Lämpökäyrä

http://s8int.com/WordPress/2011/11/07/pair-of-graphs-described-in-paragr...


Al Gore lämmittää

http://www.theblogmocracy.com/2011/09/17/greens-diss-al-gores-latest-cli...

 

"Jäniksen vuosi vaihtuu kiinalaisen horoskoopin mukaan lohikäärmeen vuodeksi 23. tammikuuta.

Vaikka juuri lohikäärmeen vuotta pidetään suotuisimpana, suututettu tulikurkku voi nimikkovuotenaan aiheuttaa pahoja tulvia ja luonnonmullisuksia."

http://www.iltasanomat.fi/matkat/tama-vuosi-on-lohikaarmeen/art-12884384...

 

HAARP KUUMENTAA

http://mikaelbook.blogs.fi/2010/04/17/ilmastoa-pilaava-asejaerjestelmae-...

Ote:
"HAARPia, suurtaajuisen säteilyn tutkimukseen liittyvää tutkimusohjelmaa (High Frequency Active Auroral Research Project) johtavat Yhdysvaltain ilmavoimat ja laivasto yhdessä Fairbanksissa sijaitsevan Alaskan yliopiston geofysikaalisen laitoksen kanssa.

Vastaavanlaisia kokeiluja on käynnissä myös Norjassa, todennäköisesti Etelämantereella, mutta myös entisessä Neuvostoliitossa.(23) HAARP on tutkimushanke, jossa ionosfääriä(24) lämmitetään voimakkaiden radioaaltojen avulla käyttäen apuna maanpäällistä lähetinverkkoa. Näin synnytetty energia lämmittää tiettyjä ionosfäärin osia. Tämä synnyttää ionosfääriin aukkoja, minkä jälkeen lämmitetty alue käyttäytyy keinotekoisen linssin tavoin.

HAARPin avulla voidaan välittää miljoonia kertoja enemmän energiaa tietylle alueelle kuin millään muulla perinteisellä keinolla. Energia voidaan lisäksi suunnata liikkuvaan kohteeseen, mitä voitaisiin käyttää hyväksi vihollisen rakettien tuhoamisessa."

 

---

Punaisten globalistien katala juoni. Punainen on vaaran väri. Roth Schild = punainen kilpi.

http://koti.japo.fi/~opoysti/gorba.htm

http://opsti.japo.fi/nwo.htm
Ote:
"Jätevesilain tarkoitus paljastui

Asuntoa etsiessämme törmäsimme kummaan ilmiöön. Maaseudulla on paljon tyhjiä asuntoja myynnissä, mutta ei vuokrattavina. Kukaan ei halua tehdä jätevesilain vaatimia täysin tarpeettomia investointeja maaseudun asuinkiinteistöihin, mutta ilman näitä investointeja ei asuntoja voi vuokratakaan, sillä kansa on jo mukautunut siihen ajatukseen, että kun saat entiset velvoitukset täytetyksi, Suomen miehityshallinto muuttaa taas lait, ja vaatii taas uusia suurinvestointeja maaseudun kyliin jääviltä pieneläjiltä aina niin pitkälle, että henki lähtee. Tarpeettoman, tyhjän asunnon voi sentään myydä, tai ainakin panna myyntiin. Mutta eihän sellaista osta se, joka sellaista tarvitsisi. Kaikki siirtyy pilkkahintaan Rockefellerien, Rotschildien ja vastaavien valvontaan.

Suomen maaseudun tyhjentäminen on Uuden Maailmanjärjestyksen tekijöille hyvin tärkeä hanke. Maaseutua tyhjennetään monin eri keinoin: lakkauttamalla kyläkouluja, tekemällä pienen kaupan tai postin ylläpidon niin monimutkaiseksi ja kalliiksi, ettei se kannata. Maatiloille asetetaan koko ajan lisää velvoitteita. Naapuri sanoi, että joka kerta kun valtio ryhtyy yksinkertaistamaan maatilojen byrokratiaa, on tuloksena byrokratian lisäys ainakin parin uuden kaavakkeen verran.

Elinvoimainen maaseutu on myrkkyä länsimaita johtavien revisionistien pyrkimyksille kristillisen kulttuurin hävittämiseksi. Elinvoimainen maaseutu kasvattaa tasapainoisia, arvostelukykyisiä, suhteellisuuden tajun omaavia monitaitoisia ihmisiä, joita on paljon vaikeampi pettää kuin kanihäkin kokoisissa kaupunkiasunnoissa tietokoneruokinnalla kasvatettuja broilereita. op/2010-10-25"

---
Oletus: Koska punainen risti oli varattu, peitti Gorba omansa vihreällä maalilla. Maali on vain pintaa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Cross_International
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Committee_of_the_Red_Cross

Onko sodasta liian pitkä aika? Mikä väri piilee pinnan alla?

http://www.vihreat.fi/node/5810
http://suomenislamilainenpuolue.fi/puolueohjelma.html

Video pantiin tuupiin VUONNA 2007Huijaus suunniteltiin VUONNA 1961---
Ihmiset ovat hämmennyksen vallassa. Perimmäinen syy on Jumalan hylkääminen.

http://www.opsti.net/israel/tuleva.htm

"Ensinnäkin, me näemme tämän maailman olevan menossa päin helvettiä, mutta se ei ole niin kauheaa, koska Jeesus pelastaa, ja siksi, ettei nyt näköpiirissä jo oleva "maailman loppu" ole muuta kuin vihollisen valtakauden loppu. Kreikkalaisen Uuden Testamentin käsikirjoituksessa puhutaankin vain (pahan) aikakauden lopusta. Tämän aikakauden loppu on kyllä katastrofi paholaiseen liimautuneelle maailmalle,"

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Jyrki Soini

Vanha muistelee vanhoja. Tarja Halonen, Danny ja go-go-tytöt möivät Kiinan demokratialle paperikoneen ja saivat maksuksi rynkkyjä. Reilua sakkia. Nyt voi suomipoika vetää lonkkaa. Työ ja saaste siirtyivät turvallisen matkan päähän. Tuplahyöty. Ja rynkkyjen liiallinen valmistus rauhaa rakastavassa Suomessa oli eettisesti arveluttavaa.

Hyvää yötä.

Jouko Koskinen

Niin muuttuu maailma - kommunismi kaatui farkkuihin. Karjapaimenromantiikkaan, työvaate kaatoi rappeutuneen työväenaatteen.

Euroviisut näyttää uutta suuntaa, vähemmän paljasta pintaa. Monet menestyjät näyttivät tuskin kunnolla edes naamaansa. Ensi vuonna kuullaan suosikkilaulu burkhan läpi jotta kristikunnan feministinen rappiotila ei näkyisi.

Kirkot ovat kyvyttömiä myöntämään/korjaamaan virheitään kuten muutkin ismit. Nokia - EU . . Eikä se enää hyödytäkään kun uskottavuus on tasan hukassa.

Jyrki Soini

Kiitos Jouko suorasta puheestasi. Hatunnostoni siitä, ettet karta Juudan leijonaa.

Maailmalla on pallo hukassa. Harvalla on esittää visiota tai suunnitelmaa saatika muskeleita. Muutama poliitikko on sentään puhunut ohjelmasta nimeltään uusi maailmanjärjestys, mutta sekään ei ole heidän oma tuotoksensa eivätkä vaivaudu kertomaan sen sisältöä. Oisko sulla futuuri-aatoksia?

Jouko Piho

Kemira myytiin norjalaiselle Yara-yhtiölle 200 miljoonalla eurolla, ei yhdellä markalla. Mutta tuokin hinta oli alihinta eikä Kemiraa olisi pitänyt myydä ulkomaiselle yksityiselle yhtiölle ollenkaan, vaan olisi ollut parempi, että Kemira olisi jatkanut varallisuuden tahkoamista suomalaisille valtioenemmistöisenä suomalaisena yhtiönä.

Kokoomuksen järjetön yksityistämispolitiikka on johtanut Suomen kansallisvarallisuuden alennusmyyntiin.

Miksi suomalaiset silti yhä kannattavat Kokoomusta, Suomen maanpetturipuoluetta?

Jyrki Soini

Kiitos Jouko tiedosta. Suomi meni halvalla. Sorsa verotti talkoohengen kuoliaaksi. Nyt Raha on isäntämme ja Velka ikeemme. Luojamme antoi meille rikkaan luonnon. Tekemällä rakentuisi ja vaurastuisi. Luulenpa, että suurkuntahankkeiden yksi tarkoitus monien haittojen seassa on kitkeä viimeinenkin talkoointoilu.

80-luvun velkaantumisemme johti siihen mihin se oli suunniteltukin. Isot möivät pienille suomalaisille asuntoja ja kalliita välineitä. Sitten, suunnitellun laman tullessa, ostivat ne halvalla itselleen ja jättivät velat poloisille suomalaisille. Eräänlaista kierrätystä sekin. Kierrätyshän onkin muotia.

Kuulepa. Etkö yhtään pelkää haastemiestä, kun kutsut sentään pressan puoluetta maanpetturiksi? ;-D

Niin. Miksi? Miksi sitä? Miksi tätä? Mitä hengellisiä ulottuvuuksia näet siinä, että Eurooppa vaihtoi komean Jeesus-Herran rumaan Rock-Lordiin? Kuka mahtaa olla Lordin isäntä?

No. Me tiedämme mistä on kysymys. Ja parannus lähtee Herran huoneesta. Eihän pimeällä maailmalla ole ajatustakaan.

Jaksamista Herrassamme
jyrki

Jouko Piho

Jyrki Soini kysyi: "Etkö yhtään pelkää haastemiestä, kun kutsut sentään pressan puoluetta maanpetturiksi?"

En pelkää.

Kyseessä on poliittinen mielipide. Minä olen sitä mieltä, että Kokoomus on maanpetturipuolue ja Jyrki Katainen on maanpetturi, koska ylikansallisen Kokoomuksen politiikka on ollut jo vuosia Suomen etujen ja itsenäisyyden vastaista.

Jyrki Soini

Hyvä.
Paninkin jälkikäteen kysymyksen perään "silmäniskun", koska jos petturilla olisi pokkaa käydä haastelemaan, joutuisi se itse poseen.

Ps. Periaatteessa tylsä ilmiö, mutta kun Suomi voittaa viisut, on se kyllä ihme ja kumma. Oikea henkimaailman ilmiö. Mielestäni se edustaa ja kuvastaa alennustilaamme ja eksymystämme. Tiedätkö mitään suomalaisesta Lordista?

http://varjosanomat.com/?p=846

Jouko Koskinen

""
Harvalla on esittää visiota tai suunnitelmaa saatika muskeleita. Muutama poliitikko on sentään puhunut ohjelmasta nimeltään uusi maailmanjärjestys, mutta sekään ei ole heidän oma tuotoksensa eivätkä vaivaudu kertomaan sen sisältöä. Oisko sulla futuuri-aatoksia?
""

Futuurit ovat vielä Juudan Leijona -vetoisen hyvävelikerhon ohjauksessa. Muskelit korvaa maailmanlaajuinen solidaarisuus. Muslimit kaatuvat omiin kiistoihinsa. Öljyllä voisi hallita futuureita ellei pienryhmien etua nähtäisi tärkeämpäbnä.

Juudan Leijonalla on mahdollisuus jos se pystyy soluttamaan kiinalaisen politbyroon. Kiinan "filistealaisten" hoitelu ydinaseuhalla ei liene mahdollista. Tarvitaan tehokas selektiivinen bioase.

Jyrki Soini

Jatkoa:

Raamattu = Täysvisio

Kävin inkkarijahdissa. Kukaan ei ehtinyt tulla purkamaan koodia. He olivat kiireisiä ruletinpyörittelypuuhissaan.

Jotkut eivät äänestä sydämellään. Ei haluta joutua häviäjäin sakkiin. Mainoslauseen "Go with the winners" mesmeröiminä äänestetään
perinteisiä bullshittaajia. Ja maksetaan ja kärsitään. Kai siihen on totuttu. Se on jotenkin tuttua ja turvallista.

Juohevalla äänestyssillan avustuksella siirryn tipsaamaan. Varman lähteen varma kaviovei... tai pikemminkin käpäläveikkausvinkki:

"Go with the Genuine Winner Juudan Leijona".

Ilmestyskirja: 5:5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut,

---
Solidaarismuskeleista tuli mieleeni eräs valokuva. Odotas kun haen. Panen tänne linkkivinkin:

http://commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index....

---
Muslimit ovat sikisseet Aabrahamin siunatusta siemenestä tuomaan julki Herran kunniaa. Suuresta väestään ja raivon nenärenkaisen härän uhostaan huolimatta eivät Israelia syökse lätäkköön eivätkä mereen.

1.Moos 17:20 Mutta myös Ismaelista minä olen kuullut sinun rukouksesi; katso, minä siunaan häntä ja teen hänet hedelmälliseksi ja annan hänen lisääntyä ylen runsaasti. Hänestä on polveutuva kaksitoista ruhtinasta, ja minä teen hänestä suuren kansan.

Tuom 8:24 Heikäläisillä näet on kultaiset nenärenkaat, koska ovat ismaelilaisia

1.Moos 16:12 Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa."

---
Kärpästen herran juoksupojat ovat liisteröineet itsensä öljyyn pahemman kerran. Litkullansa alistivat maailman lampaat orjuuden ikeeseen. Häpeäkseen tuhosivat Nikola Teslan pajan ja anastivat hänen elämäntyönsä laittomuutta palvelemaan. NASA: UFO, HAARP yms.

http://www.netikka.net/mpeltonen/tesla.htm

---
Juudan Leijonalla on solunsa Kiinassa. Varsinkin kansan syvien rivien sydämissä.

http://www.irr-tv.fi/tyoalueet/kiina

---
Aseita on moneen lähtöön. Kohteiksi kelpaavat kansan kuin kansan filit (= 1.kaveri 2.frendi 3.ystävätär 4.poikaystävä 5.tyttöystävä 6.ystäväinen)

http://thegeorgiaguidestones.com/Fluoride.htm
http://thegeorgiaguidestones.com/Vaccines.htm#Ingr...
http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cove...

---
Kelpolinkit. Poiminta runsaudensarvesta. Herra on reilu antaja.

http://www.paiva.fi/?sid=30000&luokkaid=157&a=20
http://www.reijotelaranta.fi/

Herra olkoon meille armollinen

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Miekka%20Su...
http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Kolme%20Mie...

Profetia
http://www.youtube.com/watch?v=daYu4EVN2_c

Herra Jeesus paransi Juho pojan kylkiluut
http://www.youtube.com/watch?v=pBi_fyosz0A

Fil 4:7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

http://www.youtube.com/watch?v=CJX43l9-Qx0

---
Minä uskon. Uskotko sinä?

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Jussin%20ko...

---
Tiedelinkit

www.luominen.fi
www.taustaa.fi - klikkaa yläreunasta (Kortit)
www.evoluutio.com

www.creation.com
www.s8int.com

Muinaisia atomivoimaloita

http://www.s8int.com/atomic1.html

Kanjonit syntyivät nopeasti

http://web.archive.org/web/20010816173706/http://w...

Ufojen alkuperä

http://www.alienintrusion.com/main.html
http://www.alienintrusion.com/audio/alien-audio.wma
http://www.alienintrusion.com/media.html

Jyrki Soini

Moi Jouko.

Selasin profetioita. Törmäsin mahdolliseen bioaseeseen. Näyn mukaan sitä käytettäisiin jenkkejä vastaan.

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Sara_hoffma...

Ote:
"Sitten näin, että ihmiset tulivat sairaiksi ja kuolivat. Sairaita ihmisiä oli erityisesti neljässä kaupungissa, New Yorkissa, Los Angelesissa, San Franciscossa ja Salt Lake Cityssä. Kaksi erilaista tautia vaivasi ihmisiä. Toinen sairaus alkoi valkoisten rakkuloiden ilmestymisestä käsiin ja kasvoihin. Monet kuolivat vuorokauden sisällä. Toiset ihmiset saivat jonkinlaisen influenssaviruksen ja heidän nenästään, suustaan, silmistään ja korvistaan alkoi vuotaa verta. He kuolivat vielä nopeammin kuin rakkulatautiin sairastuneet ihmiset. Kaiken kaikkiaan nämä kaksi tautia iskivät satoihin tuhansiin ihmisiin.

Nämä sairaudet levisivät pienten Yhdysvaltoihin tuotujen purkkien avulla, jotka vain jätettiin jonnekin, missä oli paljon ihmisiä koolla. Ihmiset saivat niistä tartunnan tajuamatta edes sitä."

https://www.google.fi/search?q=profetiat&ie=utf-8&...

---
Jos et vielä luota Herraan, kutsun sinua etsimään Häntä. Ao. linkki voisi olla hyödyksi.

http://www.vapauteen.com/

Vedän kotiin päin ja suosittelen blogaajaamme Petri Paavolaa.

http://koti.phnet.fi/petripaavola/tiede.html

Jyrki Soini

Odota. Etsin käsiini Navajo-tulkin. ;-D

Palaan asiaan. Kiitos kun kommentoit.

Toimituksen poiminnat